Du skal bruge til 4 pers.:

• 500 g oksekød

• 1 løg

• 2 fed hvidløg

• 250 g hvidkål

• 4 stilke bladselleri

• 4 tomater

• 2 æbler

• 50 g sorte oliven

• ½ del soja

• 2 spsk oregano

• Salt og peber

• Jordnøddeolie/solsikkeolie

 

Rengør grøntsagerne. Hak hvidløg og løg fint. Snit hvidkål i strimler og slær bladselleri i stykker på ca. 1 cm. Skær tomaterne og æblerne i tynde både.

Skær oksekødet i tynde strimler.

Opvarm wokpanden og tilsæt olie. Svits løg og kom gerefter kødet i.

Tilsæt kål, selleri og æbler. Steg 1 min. og kom tomaterne, soja, hvidløg, origano og oliven i. smag til med salt og peber.

Serveres med soja og ris.

 

Velbekomme!